Salon vjenčanica “Ljubav” modni je i vrlo kreativni obrt koji djeluje od 1998. godine. Iz njega su proizašle mnoge inspirativne, unikatne te uvijek prepoznatljive kolekcije vjenčanica i svečanih haljina pod nazivom LilyRen. U njihovo stvaranje utkano je puno emocija i nježnosti, stoga uvijek volimo naglasiti da su haljine “protkane ljubavlju”. Našu Ljubav prema ovom poslu osjete i mladenke, koje se u našem salonu uvijek osjećaju ugodno i dobrodošlo. U ponudi imamo preko 300 vjenčanica brenda LilyRen i Madeline Gardner by Mori Lee iz New Yorka, za najam ili prodaju.
Ponosni smo vlasnici Uvjerenja o stjecanju statusa obrta s tradicijom, kojim struka potvrđuje unikatnost i kreativnost naših vjenčanica i svečanih haljina, koje predstavljamo u brendu LilyRen.
RUČNI rAD
1 %
GODINA VJERNOSTI
1
ZADOVOLJSTVO
1 %
Nosioci smo i Zlatne diplome za 20 godina aktivnog poslovanja, dobivenu od strane Gospodarske komore.Ljubav djeluje humanitarno:
20 godina sudjelujemo u projektu “Groznica maturalne večeri” pri Obrtničkoj komori, u kojem poklanjamo svečanu haljinu maturantici iz štićenićkih domova.
Svake godine, poklonimo 10-tak vjenčanica mladenkama slabijeg imovinskog stanja, koje si je ne mogu priuštiti. Svake godine doniramo materijale udrugama koje rade s djecom oboljelom od Downovog sindroma. Uz vjenčanice, salon vjenčanica Ljubav, nudi i cjelokupni asortiman popratne opreme: velovi, bolera, stole, bundice, dječje haljinice, podvezice, jastučiće za prstenove, torbice te nakit koji će savršeno upotpuniti vaš vjenčani look 😉 Pružamo vam i slijedeće usluge:
– šivanje vjenčanica po mjeri (prema slici ili vlastitoj ideji mladenke)
– šivanje svečanih haljina za mame, kume te djeveruše
Tim salona vjenčanica Ljubav je visoko educiran i motiviran, te uvijek spreman pomoći u odabiru za vas savršene vjenčanice. Ponosni smo na naš veliki i rastući klub sretnih mladenki koje nas rado preporučuju svojim najmilijima.Zakoračite u svijet vjenčanica Ljubav i ostvarite svoje snove,
Veselimo se vašem dolasku

Iskustva korisnika...

Preporuke naših mladenaca koji su kročili u zajednički život uz Vjenčanice LJUBAV
Facebook i svi lajkovi nama poslani i upučeni na našem ONLINE kanalu su uvijek dobro došli.Može lajk?
Čast nam je objaviti zahvalnice naših mladenaca koji su nas obogatili svojim fotkama
wedding_photography_282462