O nama

Salon vjenčanica - Ljubav

 

Zakoračite u svijet salona vjenčanica “Ljubav” i otkrijte zašto

  • uspješno poslujemo već 15 godina
  • imamo veliki broj sretnih mladenki
  • nosimo mnoga priznanja od strane struke

 

Salon vjenčanica „Ljubav“ modni je obrt koji djeluje od 1998. godine. Iz njega  su proizašle mnoge inspirativne, unikatne, uvijek prepoznatljive kolekcije vjenčanica i svečanih haljina. U njihovo stvaranje utkano je puno emocija i nježnosti stoga uvijek volimo naglasiti da su haljine „Protkane  ljubavlju“. Našu ljubav prema ovom poslu osjete i naše mladenke, koje se u salonu uvijek osjećaju ugodno i dobrodošlo. Tim zaposlenika Salona vjenčanica Ljubav visoko je educiran, motiviran i uvijek spremno stoji na raspolaganju. Ponosni smo na naš veliki klub mladenki koji nas rado preporučuje svojim najmilijima.

Salon vjenčanica „Ljubav“ ima veliki izbor vjenčanica iz vlastite proizvodnje, kao i vjenčanice svjetskih modnih kuća (Madelin Gardner, David Bridal), večernjih haljina, haljina za djeveruše, klencerice, krsne haljinice, jastučiće za prstenje, kitice, pozivnice, zahvalnice, te svu popratnu opremu. Našim budućim mladenkama nudimo vjenčanice na prodaju, prvu posudbu, posudbu i mogučnost šivanja po mjeri.

Salon vjenčanica „Ljubav“ već 15 godina sudjeluje na svim sajmovima vjenčanja, te se redovito reklamira u specijaliziranim časopisima za vjenčanje. Sudjelovali smo u promociji parfema svjetske kreatorice vjenčanica: Vere Wang, te za tu prigodu izložili vjenčanice, haljine za djeveruše, odjelo za dječaka i jastučiće.

Upravo je na mladenkama najteži izbor, te im uvijek savjetujemo da pri izboru vjenčanice slijede svoje snove, a da vođene svojom ljubavlju, posjete Salon vjenčanica „Ljubav“

Veselimo se vašem dolasku!